Skistøvler

Valg af skistøvler kan være vanskelig, valg af den rigtige skistøvle er endnu vanskeligere. Man skal ikke undervurdere vigtigheden af den rigtige skistøvle i forhold til skiløbet, da skistøvlen er ”bindeleddet” mellem dig og dine ski, og der er meget der kan gå tabt, hvis skistøvlen ikke sidder rigtig.

Derfor er alfa omega for et godt skiløb er, at dine støvler passer. I Steep & Deep har vi skabt en specialafdeling, der med fokus på skistøvler sikrer dig, at de støvler du køber hos Steep & Deep bliver de rette og tilpasset 100% efter din fod. Vi bruger mange års erfaring gennem kurser i udlandet, på at analysere dine fødder, tilpasse, støbe dine støvler og evt. blokke støvlerne for at sikre optimal komfort.

Som en ekstra sikkerhed for det rigtige valg, giver vi dig en pasning garanti på dine skistøvler. Så passer dine skistøvler dig ikke efter din første tur, booker du en tid så vi kan få rettet dine støvler til.

Vi ved at pasform er vigtig for det rigtige valg, så kom ind og prøv de forskellige modeller, mærk forskellen og få vores råd og vejledning med på vejen.

Hos os finder du følgende mærker:

Salomon, Atomic, Tecnica, Lange, Fischer Vacuum, Head, Dalbello, Rossignol, Daleboot.

Ønsker du at vi skal hjælpe dig med at finde dine næste par skistøvler, anbefaler vi klart at du bestiller en tid. Dette sikre at der er afsat tid til dig så du undgår ventetid, og samtidig sikre du at vi har de bedste folk på opgaven.

Tidsbestillingen finder på på forsiden.

Formstøbte såler:

Med formstøbte såler fra Conform’able, sikrer du en god oplevelse for dig og dine fødder. Så slut med ømme fødder!

Alle kender til vigtigheden af et par støvler der passer. Mange kender sikkert også til de gener en skistøvle kan give, som f.eks. kolde fødder, ondt i svangen, stikken i fødderne, for bare at nævne nogle.

Det er ikke altid støvlernes skyld, men ofte manglen på en bedre indlægs sål, som understøtter din svang og fod. Vi har alle forskellige fødder og forskellig højde på vores svang, og med en formstøbt sål fra Comform’able, løser dette ofte mange problemer.

Hvordan foregår det?

Vi analysere først din fod, for at se hvad vi skal være ekstra opmærksom på. Derefter laver vi et vakuum aftryk af din fod. Så støber vi en sål efter dette aftryk og til sidst tilpasser vi sålen til dine støvler.

Du skal ca. afsætte 1 time til et par formstøbte såler.

Vi laver også såler til alt andet fodtøj.

Kontakt os for at høre nærmere.