Hjelme/rygskjold:

Der har gennem de sidste mange år været stor fokus på sikkerhed, og hvor det startede med hjelme er der nu stor opmærksomhed på rygskjolde.

Lad os med det samme gøre det klart, at det er utrolig svært, at købe en hjelm eller rygskjold på nettet. Grunden er at pasformen er meget vigtig i forhold til sikkerheden, og har du derfor ikke mulighed for at prøve, enten din hjelm eller rygskjold, så kan det også være svært at mærke forskellen på de forskellige, og derved træffe det rigtige valg.

Hjelme:

Der bliver forsæt solgt rigtig mange hjelme, og mulighederne for at finde en hjelm der passer til dit hoved har aldrig været større. Kom derfor ind og prøv de forskellige modeller og find den rigtig hjelm til dig.

Vi har derfor et stort udvalg inden for følgende mærker:

POC, Salomon, Sweet, Smith, Atomic, Uvex.

Rygskjold:

Rygskjoldene har igennem de sidste år været igennem en større udvikling. Fra det vi kalder de ”hårde” skjold, er der nu kommet de ”bløde” skjold. D.v.s. rygskjold der former sig til ryggen, og derved er komforten meget stor i forhold til de hårde skjold. Dette gør også at flere og flere er begyndt at køre med rygskjold, så det nu begynder at være en del af din skibeklædning, for du mærker stort set ikke at du har det på.

Også inden for rygskjold er der mange forskellige typer og modeller, derfor er det vigtig at du finder netop det rygskjold der passer bedst til din ryg. Prøv din forskellig muligheder vi har i butikken, så er du ikke i tvivl om hvilket valg du skal tage.

Vi har rygskjold fra følgende mærker:

POC, Salomon, Sweet.

TILBUD PÅ RYGSKJOLD

Salomon Flexcell dame og herre model:

Vejl. pris kr. 1.200,- VORES PRIS kr. 895,-

Salomon Flexcell til børn:

Vejl. pris kr. 800,- VORES PRIS kr. 595,-