Bootfitting:

Valg af skistøvler kan være vanskelig, valg af den rigtige skistøvle er endnu vanskeligere. Man skal ikke undervurdere vigtigheden af den rigtige skistøvle i forhold til skiløbet, da skistøvlen er ”bindeleddet” mellem dig og dine ski, og der er meget der kan gå tabt, hvis skistøvlen ikke sidder rigtig.

Derfor er alfa omega for et godt skiløb er, at dine støvler passer. I Steep & Deep har vi skabt en specialafdeling, der med fokus på skistøvler sikrer dig, at de støvler du køber hos Steep & Deep bliver de rette og tilpasset 100% efter din fod. Vi bruger mange års erfaring gennem kurser i udlandet, på at analysere dine fødder, tilpasse, støbe dine støvler og evt. blokke støvlerne for at sikre optimal komfort.

Bootfitting er i dag en stor del af vores forretning, da fokus og interesse i at finde den perfekte støvle og fit er steget meget gennem årene. Christian og Jesper har derfor igen i år været i Kitzbühel og nørde støvler og fødder og de er SÅ klar til at gøre det, de er bedst til: Finde og tilpasse skistøvler til dig, som gør dit skiløb både sjovere, flottere og bedre.

Det vil ofte være en god ide at du kontakter os og bestiller en tid, hvad enten, du skal finde en skistøvle, skal have bootfittet et par eller have lavet en formstøbt sål. Grunden hertil er at du sikre dig at en af vores bootfittere har tid og du undgår derfor meget ventetid da der i perioder er meget pres på.

Ønsker du at vi skal hjælpe dig med at finde dine næste par skistøvler, anbefaler vi klart at du bestiller en tid. Dette sikre at der er afsat tid til dig så du undgår ventetid, og samtidig sikre du at vi har de bedste folk på opgaven.

Tidsbestillingen finder på på forsiden.

Vidste du, at langt de fleste skistøvler (altså skallen) indeholder en type olie, som fordamper med tiden? Når olien fordamper, bliver støvlen stiv og rigid/ufleksibel og dårlig at køre med.

Olien fordamper endnu hurtigere, hvis du tørrer dine støvler i varmeskab. Varmeskabe, der ikke er store og varme nok til at kunne blive kaldt for SAUNA, er lavet til alt andet end skistøvler (vi ved ikke helt hvad, men måske mad?). Derfor skal du bruge en støvletørrer/-varmer til at tørre/affugte dine skistøvler. Styr helt udenom varmeskabe!

Normalt siger man, at et par skistøvler holder ca. 1-2 fulde sæsoner eller omkring 16 fulde ugers skiløb. Aha, tænker du måske – en årlig skiuge = 16 års holdbarhed. Det ville være fantastisk, men sådan kan du desværre ikke regne.