Alpinski

Vi har igen i år, været nede at teste ski, og ud fra dette sammensæt et sortiment, som vi mener er det bedste, ud fra model, type, kvalitet og pris.

Af mærker fører vi:
Salomon, Atomic, Völkl, Head, Elan, Rossignol, Armada.

Kom forbi butikken, lad os høre om dine ønsker for dine kommende ski, og ud fra disse ønsker, komme med vores bud på, hvilken model det kunne være.

Priser:

MÅSKE DANMARKS BEDSTE PRISER

SPAR minimum 20% på ALLE sæsonen modeller.

Da skimarkedet ofte kan virke lidt uoverskuelig, har vi gjort alt for at finde det absolut bedste udvalg, til de bedste priser, så vi på alle måder er konkurrencedygtig med det europæiske marked. Håber derfor vi får mulighed for give dig vores bud på en ski til dig.

Her en liste over det udvalg du kan finde i butikken:

I øjeblikket vælter de nye ski ind i butikken, så derfor har vi endnu ikke de nye priser klar til sæsonen. Men glæd dig til en kæmpe udvalg til meget konkurrence dygtige priser.

Vi har selvfølgelig allerede nu rigtig mange ski på lager, så kontakt os endelig, hvis du har en ski i tankerne.

Har du ikke fundet den ski du søgte her i listen, kontakt os da venligst, da vi muligvis kan skaffe den.

Tilfredshedsgaranti:

Som en ekstra sikkerhed for at vi finder de rigtig ski til dig, giver vi dig en tilfredshedsgaranti på dine ski. Dette vil sige, at skulle vi mod forventning finde en ski til dig, som ikke indfrier dine ønsker og krav, beder vi dig om at komme tilbage og fortælle os om det, for det er først der vi kan gøre noget ved det, og vi har ingen ønsker om du køre rundt på et par ski du ikke er tilfreds med. Herefter finder vi et par nye ski til dig, og ud over den differencen der nu må være, på den nye ski, fratrækker vi mellem kr. 500,00 – 800,00, hvilket typisk vil svare til lejen af en ski.